anuar's FotoPage hjhhaleda@yahoo.com
fotografi perkahwinan, katering dan semua kelengkapan majlis perkahwinan anda di Sungai Petani..
By: anuar photos

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Mar-2008 10:32 Email | Share | | Bookmark
foto perkahwinan kedah ~ sambil bercuti F 1

tiket sorang RM200
map
parking sticker RM50
View all 35 photos...
selamat melawati laman foto perkahwinan Kedah..
hubungi saya sekiranya memerlukan perkhidmatan jurufoto biasa-biasa jer..


menjawab banyak pertanyaan..
gambar siap cetak, album dan CD akan dihantar ke rumah anda selepas 2 hari majlis dijalankan, dalam erti kata lain, sekiranya majlis anda hari ini, gambar akan siap "lusa"


the best deal in town

untuk pertanyaan/ quotation enquiry:
Sila email ke hjhhaleda@yahoo.com atau telefon/ sms nombor di atas..


Sepang F1 10th Edition 2008


Terima kasih kepada pengurus kami, Puan Hjh Haleda a.k.a my wife kerana mencadangkan percutian 3 hari 2 malam ke 10th Editon F 1 Sepang 2008. Lokasi C2, the best location, dapat view 70% circuit. Semua gambar adalah karya saya, menggunakan lensa 18mm hingga 300mm


tiket C2 RM200 each


parking RM50 for 3 days


hjhhaleda shopping ker?


Boleh tahan yek! (no outside food & drinks)


kimi before the race


aida 'focus'


NEGARAKU..


Saturday, 9-Feb-2008 16:29 Email | Share | | Bookmark
foto perkahwinan kedah ~ le tour de langkawi

9MSSW
 
 
selamat melawati laman foto perkahwinan Kedah..
hubungi saya sekiranya memerlukan perkhidmatan jurufoto biasa-biasa jer..


menjawab banyak pertanyaan..
gambar siap cetak, album dan CD akan dihantar ke rumah anda selepas 2 hari majlis dijalankan, dalam erti kata lain, sekiranya majlis anda hari ini, gambar akan siap "lusa"


the best deal in town

untuk pertanyaan/ quotation enquiry:
Sila email ke hjhhaleda@yahoo.com atau telefon/ sms nombor di atas..




hari ini bermula Le Tour De Langkawi, hasrat hati nak capture the moments basikal yg melalui Sg Petani...tapi apa kan daya...aku ada 'job' kenduri kahwin. Apa pun aku sempat 'snap' heli yg menjadi 'camera man' (lihat kamera kat depannya) semasa ia melintasi bumbung rumah pengantin kat Taman Ria. Lihat juga callsign heli tu, kat ekor..dibaca sebagai Nine Mike Sierra Sierra Whisky (9MSSW), ini adalah yg ditetapkan oleh Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia, aku pun ada callsign sendiri....nanti kita cerita naa..





Friday, 28-Dec-2007 08:45 Email | Share | | Bookmark
foto perkahwinan Kedah ~ hepi birthday to me

akad
untuk isteriku..
cincin disarung..
View all 6 photos...
selamat melawati laman foto perkahwinan Kedah..
hubungi saya sekiranya memerlukan perkhidmatan jurufoto biasa-biasa jer..


menjawab banyak pertanyaan..
gambar siap cetak, album dan CD akan dihantar ke rumah anda selepas 2 hari majlis dijalankan, dalam erti kata lain, sekiranya majlis anda hari ini, gambar akan siap "lusa"


the best deal in town

untuk pertanyaan/ quotation enquiry:
Sila email ke hjhhaleda@yahoo.com atau telefon/ sms nombor di atas..



http://discuss.fotopages.com/ftopic3223.html?

masjid terbina...





Monday, 24-Dec-2007 06:07 Email | Share | | Bookmark
foto perkahwinan Kedah

 
 
911 ker??
View all 4 photos...
selamat melawati laman foto perkahwinan Kedah..
hubungi saya sekiranya memerlukan perkhidmatan jurufoto biasa-biasa jer..


the best deal in town

untuk pertanyaan/ quotation enquiry:
Sila email ke hjhhaleda@yahoo.com atau telefon/ sms nombor di atas..

sambil-sambil tu kita pi KL sat ..


http://discuss.fotopages.com/ftopic3223.html?


Saturday, 22-Dec-2007 08:00 Email | Share | | Bookmark
foto perkahwinan Kedah

selamat melawati laman foto perkahwinan Kedah..
hubungi saya sekiranya memerlukan perkhidmatan jurufoto biasa-biasa jer..


the best deal in town

untuk pertanyaan/ quotation enquiry:
Sila email ke hjhhaleda@yahoo.com atau telefon/ sms nombor di atas




[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net